GDPR

Personvernerklæring 

1) Hvem er behandlingsansvarlig?
Denne personvernerklæringen gjelder for ABC-Company E-skuvla ASsine nettsteder. ABC-Company E-skuvla ASer behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden e-skuvla.no

2) Hva er formålet?
Våre registreringer inneholder kun informasjon som personen frivillig gir oss og vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter. Informasjonen innhentes kun for å:
–  sende relevant vårt nyhetsbrev
–  forbedre brukeropplevelsen på siden
–  kontaktinformasjon – for at vi kan kontakte deg

3) Hva er det rettslige grunnlaget?
Det rettslige grunnlaget for behandlingen av personvernopplysninger er basert på frivillig, uttrykkelig og informert samtykke.

4) Hvilke personopplysninger behandles?
Eksempler på informasjon som innhentes og registreres:
– Din e-postadresse hvis du har meldt deg på vårt nyhetsbrev
– Informasjon om din bruk av nettsiden, blant annet i form av hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger. IP-adresse blir ikke sporet da denne informasjonen anonymisering av Google Analytics. Databehandleravtalen til Google Analytics kan sendes på forespørsel.
– Chat-dialogen du gjennomfører via vårt chatverktøy Chatlio går inn til Slack, og kan slettes på forespørsel

5) Hvor hentes opplysningene fra?
ABC-Company E-skuvla AShenter opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider
e-skuvla.noetter:
– påmelding til å motta nyhetsbrev
– påmelding til webinar og/eller kurs
– i det du fyller i et skjema

6) Er det frivillig å gi fra seg opplysningene?
Det er frivillig å oppgi personopplysninger til ABC-Company E-skuvla AS

7) Utleveres opplysningen til tredjeparter?
Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men ABC-Company E-skuvla ASbruker underleverandører til utvikling og vedlikehold av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av ABC-Company E-skuvla AS

8) Hvordan slettes og arkiveres opplysningene?
Informasjon innhentes gjennom påmeldingsskjema til vårt nyhetsbrev på ramsalt.com og lagres av oss i MailMojosom er vår leverandør av utsending av nyhetsbrev. Informasjonen slettes på oppfordring ved å kontakte oss.

9) Hvilke rettigheter har den registrerte og hvilke lands lovverk gjelder?
Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til gjeldende personopplysningslov i Norge. I tilfeller der behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

10) Hvordan sikres opplysningene?
Ansatte i ABC-Company E-skuvla AShar tilgang til MailMojosom er vår leverandør av utsending av nyhetsbrev via personlig pålogging og opplysninger som er registrert i systemet skal behandles fortrolig av ansatte. Dersom du mener at ABC-Company E-skuvla ASikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på datatilsynet.no.

 

11) ABC-Company E-skuvla AS
Ájaluodda 34, 9730 Karasjok
Epost: abc@abc-company.no

Sist oppdatert 09.10.2019